Jaarmarkt Velsen-zuid, 30 september 2017

Op een regenachtige zaterdag zijn we met ons koor neergestreken in Velsen-Zuid, alwaar de jaarmarkt in volle gang was. Kraampjes op de pleinen en kleedjes op de grond langs de huizen met van alles en nog wat te koop. Het gonsde in het oude dorp van gezelligheid, voor het voormalige stadhuis was een tent waarin een keur aan muzikale hoogstandjes vanuit de regio de kans kregen om hun talenten te laten horen.

Ook wij zouden hier gaan optreden. Bij het inzingen kregen we te horen dat er iets mis was met de geluidsinstallatie waardoor onze begeleiding CD niet kon worden gebruikt maar dat er hard aan gewerkt werd om dit op te lossen. Dit was wel erg laat maar we hebben een flexibel koor wat zeker van zijn zaak is zodat Corrie in enkele minuten het repertoire omgezet had naar een volledig a capella optreden. Eenmaal buiten gekomen kregen we te horen dat het geluid was geregeld (complimenten aan Theo en organisatie jaarmarkt) en konden we het geoefende repertoire ten gehore brengen.

Tijdens ons optreden was de regen uit de lucht en werden we verrast met een grote schare publiek wat zichtbaar genoot van de liedjes, de choreografie en de begeleiding van Robert op gitaar. Dit gaf aan dat we niet alleen zelf het gevoel hadden dat het lekker ging maar ook het publiek tevreden was. Al met al een mooi optreden waar we met voldoening op terug kunnen kijken.

optreden onder afdak Velsen-zuid

 

Datum