Korenlint Haarlem 2014

Korenlint 2014 in Haarlem, het was weer een groot succes. Meer dan 100 koren hebben opgetreden op diverse locaties in Haarlem afgelopen zaterdag en zondag. Het was weer een geweldig evenement, omdat korenlint weer samenviel met de Monumentendagen. Het prachtige weer zorgde voor veel toeschouwers in de stad.

M u l t i V o c a a l mocht drie optredens verzorgen. Het eerste optreden was in de van Beinum Zaal in de Philharmonie, een prachtige zaal en een flink aantal toeschouwers. We gaven een spetterend optreden van 20 minuten, te beginnen met een Mash Up van Bruno Mars en daarna nog hits als Bad Day, Fields of Gold, Skyfall, Kiss from a rose en als klap op de vuurpijl in Swahili Baba Yetu met een geweldige solo van Robert.

foto 13-09-2014 I

Daarna gingen we op weg naar Café Studio om weer 20 minuten op te treden. We kwamen binnen in een leeg café, maar toen we begonnen liep de tent vol. We startten weer met de Mash Up om daarna te vervolgen met Hey Brother, Fragile a capella, Some Nights, He ain’t heavy en een hele leuke afsluiter met Go like Elijah. Bij dit laatste nummer trokken we allemaal een toga aan, waardoor we bijna een gospel koor leken.

foto 13-09-2014 II

We waren ook nog gevraagd om 20 minuten op te treden bij Gitaarlem, hier waren we heel ontspannen en hebben alle voorgaande nummers gezongen, behalve de a capella stukken. Voorbijgangers in de Grote Houtstraat bleven gezellig staan luisteren en ook binnen zat het vol. We hebben weer genoten en hopen volgend jaar weer van de partij te mogen zijn.(EvdB)

foto 13-09-2014 III

Datum