Korenlint Haarlem, 9 september 2017

Zaterdag 9 september hebben we weer vol enthousiasme opgetreden tijdens “Korenlint” in Haarlem.

Ons eerste optreden was in de Spiegelfoyer van de Stadsschouwburg. Een mooie plek en met ruimte om onze choreografie tijdens het zingen uit te voeren, gelukkig. Onze trouwe fans zaten in de zaal en ook waren er nog wat andere belangstellenden.

Na dit geslaagde optreden moesten een aantal dames hun hoge rode schoenen even verwisselen voor wat meer “loopbare” schoenen en  gingen we met zijn allen op pad naar de Parklaan, , waar we in de kerk van de Evangelische Broedergemeenschap ons tweede optreden gingen verzorgen. Daar aangekomen vielen we met onze neus in de boter: een uitvoering van “Hallelujah” waarmee een koor hun optreden afsloot. Hun versie met muziek klonk lang niet zo mooi als onze a capella uitvoering.

Helaas was het podium in de kerk te klein en te gevaarlijk om onze choreografie van Skyfall ( waar we zo heel erg op geoefend hadden) uit te voeren. Dat was wel een teleurstelling. We hadden in de kerk wat meer belangstellenden. Ons optreden sloeg aan, want aan zowel de meneer die de techniek deed , als de dames van de koffie kon je zien, dat ze het leuk vonden EN aan het grote applaus dat we beide keren na afloop kregen.

Op naar het volgende optreden op 30 september in Oud-Velsen.

Sonja

Datum