Optreden koffieconcert Velserbroek

Het concert werd een bijzonder leuke happening in "Het Kruispunt"; dat vonden we allemaal.

Bijna iedereen was ruim op tijd en we vonden een ruimte om nog even in te zingen.

Wij begonnen om 12.00 uur precies; met de mannen voorop liepen we door het midden met "Evening Rise" naar onze plaatsen op het helaas wat kleine podium. Het effect, met ondersteuning vanaf de zijkant van de zaal door Nortada-mannen, was geheel naar verwachting.
Het publiek in de goed gevulde zaal reageerde direct heel enthousiast, en dit optreden kon niet meer stuk.
Wij sloten onze eerste reeks af met de Abba-medley, d.w.z. met 3 liedjes die achter elkaar door gaan. Het publiek had dat niet door en applaudiseerde al gelijk na "Dancing Queen". De technicus dacht zodoende dat hij de begeleidings-dvd beter kon stoppen, en had daarna even moeite met het terugvinden van het begin van "I have a dream". Wij zagen daar de humor wel van in. De show van onze frontlinie met het afsluitende "Waterloo" veroverde vervolgens vele harten.

Na het eerste optreden van chantykoor Nortada was het pauze, en daarna waren wij weer aan de beurt. In de pauze hadden we al van diverse kanten positieve reacties gekregen, dus we waren helemaal "in the mood", en werden met flink veel applaus beloond.
Daarna hebben we de best aardige songs van Nortada weer beluisterd, al hebben zij een heel ander genre. Om 14.00 uur kregen zij ook hun laatste verdiende applaus, en zijn we snel gaan opruimen. 
En was het nagenieten begonnen.

Wim

 

Datum