RABO-bank fietsdag 2017

Vanmiddag heeft MultiVocaal meegedaan aan de RABO-bank fietsdag. We hadden het genoegen om in plaats van te gaan fietsen een optreden te verzorgen voor de middag bij de stempelpost “Ruïne van Brederode”.

Nadat we de geluidsinstallatie aan de kant van de weg hadden opgesteld konden we los gaan voor alle fietsers van de fietstocht en andere passanten die langs kwamen. Omdat het prachtig weer was waren er veel mensen en was het de hele middag een komen en gaan van toehoorders van ons repertoire.

Na enige tijd werden we aangesproken dat we te veel voor de ingang van de Ruïne stonden en moesten we verkassen naar een plekje verderop. Wat  even een gesleep was met spullen, boxen en kabeltjes. Maar na enkele minuten konden we weer verder gaan met het optreden. Door de verhuizing stonden we wel lekker in de schaduw wat de kwaliteit van de zang ten goede kwam. We hebben het hele repertoire ten gehore kunnen brengen en gezien het aantal mensen wat telkens even bleef hangen viel het erg in de smaak.

Het was een heerlijke zondagmiddag met elkaar zingen op een prachtige locatie. We hopen dat de RABO-bank ons volgend jaar weer zal vragen.​

Datum