Zingen aan Zee, Zandvoort 7 oktober 2017

Na even een parkeerplek zoeken, verzamelden we in de kerk voor het korenfestival van Zandvoort. De kerk was omgetoverd in het thema “Ik hou van Holland” en zelfs Bassie en Adriaan kwamen tussen de optredens van de koren langs om de boel op  te luisteren. We werden ontvangen in een zaal van het "rijksmuseum", waar we konden inzingen en waar snoepjes en water stonden om de kelen te verzorgen.

poseren voor de nachtwacht

Voor dit optreden hadden we een kledingstijl die anders was dan gewoonlijk :wit, denim en rode schoenen. Marga fleurde de boel nog meer op met boerenbonte accessoires, hetgeen het koor een frisse Hollandse uitstraling gaf.

Toen we opkwamen zagen we al snel dat de choreografie het niet ging worden op dit podium, dus hebben we dat grotendeels achterwege gelaten. Vanaf het podium zagen we, dat op het balkon voor het orgel Maxima en Willem Alexander toekeken wat de spanning deed stijgen;-))). De geluidsman had de monitoren erg hard staan, waardoor we het gevoel hadden dat de balans nogal te wensen overliet, maar dat was aan het publiek niet te merken. De a capella nummers gingen erg goed en klinken altijd erg mooi in een kerk.

Ook dit was weer een optreden waar we met veel voldoening en plezier op terug kunnen kijken. 

Datum