Multivocaal gaat XL

Altijd al eens in een koor willen zingen en wil je kijken of dit iets voor je is? Dat kan nu bij het project “MultiVocaal gaat XL”

Sommige mensen vinden het lastig om zich bij een bestaand koor aan te sluiten. Om die reden organiseert popkoor MultiVocaal een leuk XL-project.

Wat houdt dit precies in: Je leert in 3 maanden tijd 4 liedjes zingen. Het is de bedoeling dat je thuis oefent en dan op woensdagavond 15, 22, 29 maart en 5 april 2023 vier keer gezamenlijk met het koor, onder leiding van onze dirigente Corrie Uijtendaal.

Na je aanmelding en betaling krijg je de bladmuziek en de ingezongen muziek met jouw stem toegezonden. Het is dus niet noodzakelijk dat je noten kunt lezen. Op de laatste oefenavond is er een klein optreden voor vrienden en familie.

Als je de smaak te pakken hebt, ben je natuurlijk van harte welkom om lid te worden van het reguliere popkoor MultiVocaal.

Het repertoire van dit XL project bestaat uit de volgende nummers: Afraid of the dark van Chef’Special, Memories van Maroon 5, Mannenharten van Nielson & Bløf en Symphony van Sheppard.

De kosten van dit XL project zijn € 10,00.

Enthousiast geworden? Meld je dan snel aan via info@multivocaal.nl, ook als je eerst wat meer informatie wilt hebben.