Koffie concert Velser gemeenschap oktober 2018

Zo'n twee weken geleden kregen we het verzoek van de Velser Gemeenschap om in te vallen voor een koffieconcert met Soli. Nadat bleek dat er genoeg leden beschikbaar waren, zijn we snel begonnen met het oefenen van het repertoire wat we ten gehore wilde brengen. Corrie had een programma opgesteld met alleen a capella nummers.

Op een mooie zondag middag verzamelden we in het mooie Soli gebouw, waar we onze kunsten konden vertonen. Soli trapte af met een prachtig concert, wat op ludieke wijze door de dirigent aaneen gepraat werd. Met onze eigen Samantha op de trompet was het oorstrelend en een mooi gevarieerd repertoire.

Koffieconcert foto van koor

Na de pauze konden wij van start gaan. De opstelling was tussen de palen van het gebouw even onwennig, maar dat heeft het zangplezier niet geschaad. Zoals gezegd, hebben we het hele concert a capella gezongen o.a Halleluja, He ain't heavy en So strong en Oceaan met begeleiding van Robert op de gitaar. Een speciaal compliment voor Sonia die met Hijo de La Luna de sterren van de hemel zong. Dit alles had natuurlijk nooit mogelijk geweest zonder dat onze juf Corrie ons op het juiste spoor had gezet en tijdens het optreden ons op dit spoor kon houden.

beide dirigenten ontvangen een bloemetje

Het was weer een heerlijk concert waar we als koor weer trots op mogen zijn.

Datum