maart 2019

Na een rustige winter, waarin we begonnen zijn met het oefenen van ” Bohemian Rapsody” en “You’re the voice”, zijn we nu (maart 2019) in een wat drukker vaarwater terechtgekomen. We doen als koor mee met het jubileumconcert van Soli, waarbij we bij diverse bekende artiesten de backing vocals verzorgen. Dat doen we niet alleen, want ook andere koren uit de omgeving zijn er bij betrokken.
Op 10 maart was er bij Soli een workshop met Shirma Rouse, waarbij we “Think” hebben geoefend. Dat was nog knap lastig. Wat een talent heeft die vrouw. Ze kon goed aan het orkest aangeven wat en hoe ze het wilde. Binnenkort zijn er nog wat extra repetities voor het jubileumconcert, waar we waarschijnlijk ook de andere nummers, o.a. Adios Noninos met Carel Kraayenhof zullen gaan repeteren. De avond van het concert is op 25 mei in Velserbroek.
Op 20 maart hebben we onze jaarvergadering gehad. Van te voren hebben we gezellig met elkaar gegeten. Na de vergadering werd er natuurlijk gezongen. Tijdens deze vergadering hebben we afscheid genomen van Sonia, zij verhuist weer terug naar Spanje, waar ze met een nieuwe baan in Cadiz gaat beginnen. Helaas hebben ook Wilma en Adri afscheid van ons koor genomen.
De komende maanden hebben we dus een druk programma met twee optredens.

Datum