Korenfestival Broer en Zus, 31-03-2019

Zondag 31 maart waren wij te gast in de stadsbrouwerij “Broer en Zus” in Beverwijk. Het Broer en Zus koor organiseerde een korenfestival in het proeflokaal. Er waren vier koren uitgenodigd, die elk zo’n drie kwartier mochten volmaken.

Als eerste was het gemengd mannenkoor uit Wijk aan Zee aan de beurt, daarna het dameskoor "De meisjes van de Koffiekade", wij waren als derde en na ons kwam het Broer en Zus koor. Het was leuk om naar de andere koren te luisteren.

Ons optreden ging heel goed: we kregen de kroegpraters aan de bar stil, zelfs mensen die buiten langs liepen vroegen zich af waar die goede muziek vandaan kwam. Ha, dat waren wij!!! We hebben echt een heel goede indruk achter gelaten, want we zijn uitgenodigd om aan hun (goede doelen) festival deel te nemen in augustus!

Terwijl we zongen hadden we mooi zicht op de ketels, waarin het Broer en Zus bier gebrouwen werd. Helaas konden we onze choreo niet uitvoeren, maar Marga had hiervoor een heel goede oplossing bedacht, zodat we wel op vertrouwde plaatsen stonden. Dit kwam ons optreden echt ten goede.

Het was weer fijn om aan anderen te laten zien en horen wat we in onze mars hebben, want dat is echt wel goed, door de inzet van ons allemaal, maar vooral dankzij Corrie!!!

MV bij broer en zus

 Nu op naar het optreden tijdens het jubileumconcert van Soli.

Datum